Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Suralsaray
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de infrumusetare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Salonul nostru a fost creat special pentru tine. Este situat pe str. Louis Pasteur afara din centrul aglomerat al orasului si cu putin noroc chiar pe langa casa ta!

Am adunat o echipa de specialisti care se ridica cu siguranta la inaltimea asteptarilor tale iar orice vizita in salonul nostru te va ajuta sa te simtiti mai bine si sa arati grozav! Profita de ajutorul oferit de specialistii nostri in coafura, manichiura si cosmetica pentru creerea stilului tau personal. Comunicand si lucrand impreuna vom reusi sa obtinem aspectul si efectul dorit.

Daca vrei un look nou apeleaza la serviciile noastre de coafura si iti vom propune culoarea si stilul care ti se potrivesc. Nimic nu se compara cu magia culorilor... asa ca lasa-te pe mana noastra. Pe langa tunsorile clasice si moderne oferim de asemeni si coafuri pentru ocezii speciale si eztensii de toate tipurile. Dupa ce ai avut grija de parul tau lasa-ne sa ne ocupam si de chipul tau. Iti recomandam tratamentele cosmetice,tatuaje cosmetice si vei vedea cat de usor poti fi mai frumoasa.Totodata pentru evenimente speciale si de ce nu, pentru fiecare zi, iti recomandam machiaje profesionale, pentru o privire seducatoare. A fi femeie inseamna sa fii frumoasa din cap pana in picioare. Noi vom avea grija de mainile tale astfel incat rezultatul sa fie de neuitat. Iti recomandam unghiile false din gel pentru a avea in permanenta o manichiura impecabila. La noi vei gasi ceea ce iti doresti: profesionalism, preturi prietenesti si o atmosfera de neuitat care te va face sa revii ori de cate ori ai nevoie de noi.

Iti garantam ca vei pleca de la noi asa cum iti doresti, mai frumoasa si mai plina de viata.

Servicii
Coafor
Daca vrei un look nou, poti sa apelezi cu incredere la specialistii salonului nostru. O sa-ti propunem culoarea si stilul care ti se potriveste cel mai bine. Coafurile clasice si moderne sunt executate la fel de usor in salonul nostru. Nimic nu se compara cu magia culorilor, asa ca... lasa-te pe mana noastra!

De la decoloratul si vopsitul obisnuit putem merge pana la imbinarea mai multor culori pentru obtinerea unei coafuri moderne si indraznete si de ce nu extensii pentru lungimea sau volumul dorit Nu dorim ca parul sa fie doar frumos ci si sanatos. De aceea oferim si tratamente pentru par pentru regenerare si fortifiere. Doresti o schimbare? Un look nou? Coafezele noastre sunt aici pentru a va oferi cele mai pertinente sfaturi.

Cosmetica
Dupa ce ai grija de parul tau, iti recomandam sa incerci tratamentele cosmetice de la Dr.Kadir sau Bernard Casierre'. In felul acesta pielea ta isi va recapata stralucirea iar tu te vei simti mult mai frumoasa. Epilarea se poate face la alegere cu ceara clasica sau ceara de unica folosinta.Nu mai putin importante in dobandirea unui aspect atragator sunt pensatul si vopsitul sprancenelor sau al genelor. La acest capitol poate doriti un tatuaj profesionist oferit de cosmeticiana noastra aceasta fiind si cadru medical. Pentru ocazii speciale si nu numai, cosmeticiana noastra va pot oferi si un machiaj profesional care o sa va ajute sa straluciti. Suntem aici pentru a va indeplini dorintele.

Manichiura
Avem grija nu numai de corpul tau, dar si de mainile tale delicate. O sa gasim culoarea ce se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra. Unghiile false acum pot fi realizate si cu gel astfel ca vor avea un aspect mai natural. Manichiura SPA este un sistem de ingrijire si tratare a unghiilor folosind uleiuri esentiale si aromoterapie. Noua inovatie este un rasfat ce-l meriti cu desavarsire. Unghiile false pot fi impodobite cu picturi, abtibilduri sau strasuri pentru a adauga un plus de frumusete mainilor tale.
Vom fi desigur, 'la picioarele tale'!

Produse:
Coafura: Matrix, Jalid
Cosmetica; Dr. Kadir, Bernard Casierre
Manichiura: Magnetic
Din Gura in Gura